Sledujte nás:

Všechny recepty STOB najdete také v programu Sebekoučink!

Bulgurové rizoto

Zpět

Ingredience

Dochucovadla:

sůl, pepř, kari koření

Energetická hodnota celkem: 9604 kJ

Bílkoviny (g): 116, Tuky (g): 27, Sacharidy (g): 393, SAFA (g): 11, Cukry (g): 49, Vláknina (g): 46, Sůl (g): 3

Energetická hodnota na 1 porci: 1921 kJ

Bílkoviny (g): 23.2, Tuky (g): 5.4, Sacharidy (g): 78.6, SAFA (g): 2.2, Cukry (g): 9.8, Vláknina (g): 9.2, Sůl (g): 0.6

Postup přípravy

Rýži s bulgurem propláchneme a vaříme každé zvlášť podle návodu na obalu. Kuřecí prsa nakrájíme na proužky, ochutíme a orestujeme na lžíci oleje dozlatova. Maso dáme na talířek, zakryjeme alobalem a do pánve přidáme na tenká kolečka nakrájenou mrkev s jarní cibulkou a necháme jí lehce změknout. Poté přidáme tenké proužky papriky a jako poslední přidáme kukuřici a hrášek. K zelenině přidáme do pánve uvařenou rýži s bulgurem, vmícháme 1/2-1 lžičku kari a kuřecí maso.

Hodnocení (1 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

03. 05. 2017 15:41
Delavame a chutná celé rodince

Naši partneři