Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

Hovězí srdce s křenem

Zpět
  • Autor: martashi
  • Doba přípravy (min.): 45
  • Uživatelský recept
  • Porce: 4.00

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Hovězí maso přední průměr (syrové)800
Cibule100
Česnek10
Křen300

Dochucovadla:

sůl,celý pepř,celé nové koř.

Energetická hodnota celkem: 7593 kJ

Bílkoviny (g): 157, Tuky (g): 106, Sacharidy (g): 53, SAFA (g): 48, Cukry (g): 22, Vláknina (g): 22, Sůl (g): 1

Energetická hodnota na 1 porci: 1898 kJ

Bílkoviny (g): 39.3, Tuky (g): 26.5, Sacharidy (g): 13.3, SAFA (g): 12, Cukry (g): 5.5, Vláknina (g): 5.5, Sůl (g): 0.3

Postup přípravy

Hovězí srdce okrájené od tučných částí vložíme do papiňáku a ve studené osolené vodě s několika kuličkami pepře a nového koření,cibulí a stroužkem česneku vaříme asi 40. Křen oloupeme a nastrouháme. Protože jsem v databázi nenašla hovězí srdce použila jsem nutriční hodnoty hovězí maso přední.

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři