Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

Tvarohovy kolac (nemecky) s rozinkami

Zpět
  • Autor: sduranova
  • Doba přípravy (min.): 90
  • Uživatelský recept
  • Porce: 16.00

Ingredience

Dochucovadla:

vanilkovy lusk sul stava 1/2 citronu

Energetická hodnota celkem: 19377 kJ

Bílkoviny (g): 137, Tuky (g): 213, Sacharidy (g): 477, SAFA (g): 116, Cukry (g): 323, Vláknina (g): 15, Sůl (g): 2

Energetická hodnota na 1 porci: 1211 kJ

Bílkoviny (g): 8.6, Tuky (g): 13.3, Sacharidy (g): 29.8, SAFA (g): 7.3, Cukry (g): 20.2, Vláknina (g): 0.9, Sůl (g): 0.1

Postup přípravy

Den predem rozinky namocte do rumu Dejte predehrat troubu na 175 stupnu Maslo rozpuste a s 1 vejcem, moukou a cukrem vytvorte testo, kterym pokryjte dno a castecne boky formy. Dejte do mrazaku ztuhnout nez udelate tvarohovou napln Z bilku a spetky soli si pripravte snih Vyslehejte 3 zloutky do peny, pridejte obsah vanilkoveho lusku, stavu z citronu smetanu, tvaroh a poradne proslehejte, pridejte rozinky i s prebyvajicim rumem, lehce vmichejte bilky Napln nalijte na testo, formou poklepejte, zatreste, at ujdou bublinky a srovna se povrch Pecte 1 h a pak nechtejte pomalu schladnout v troube, nakonec dejte vychladit do lednice.

Hodnocení (1 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

04. 05. 2017 21:45
Už vím co na víkend upeču

Naši partneři