Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

Hovězí játra s paprikou

Zpět
  • Autor: Popesa
  • Doba přípravy (min.): 45
  • Uživatelský recept
  • Porce: 5.30

Ingredience

Dochucovadla:

sůl, koření

Energetická hodnota celkem: 3183 kJ

Bílkoviny (g): 100, Tuky (g): 23, Sacharidy (g): 37, SAFA (g): 10, Cukry (g): 5, Vláknina (g): 4, Sůl (g): 2

Energetická hodnota na 1 porci: 601 kJ

Bílkoviny (g): 18.9, Tuky (g): 4.3, Sacharidy (g): 7, SAFA (g): 1.9, Cukry (g): 0.9, Vláknina (g): 0.8, Sůl (g): 0.4

Postup přípravy

Játru nakrájíme na plátky a dusíme na cibulce. Jakmile je játra měkká, osolíme, dochutíme a přidáme papriku. Ještě chvíli povaříme.

Hodnocení (1 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři