Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

Roláda z mletého masa

Zpět
  • Autor: martashi
  • Doba přípravy (min.): 90
  • Uživatelský recept
  • Porce: 10.00

Ingredience

Dochucovadla:

sůl,pepř,mletý kmín,majoránka,libeček ,magi rostlinka, kopřivy list

Energetická hodnota celkem: 5271 kJ

Bílkoviny (g): 136, Tuky (g): 65, Sacharidy (g): 33, SAFA (g): 27, Cukry (g): 16, Vláknina (g): 14, Sůl (g): 4

Energetická hodnota na 1 porci: 527 kJ

Bílkoviny (g): 13.6, Tuky (g): 6.5, Sacharidy (g): 3.3, SAFA (g): 2.7, Cukry (g): 1.6, Vláknina (g): 1.4, Sůl (g): 0.4

Postup přípravy

Maso umeleme spolu s cibulí.Mleté maso vymícháme spirálovými metlami spolu s mlékem,vejcem,kořením do kompaktní hmoty. Na silokonovém vále nebo na omaštěné potravinářské folii utvoříme z hmoty plát ve tvaru obdélníku, na něj naklademe plátky anglické slaniny, listy kopřiv, plátky hub, tenkou vaječnou omeletu,opět kopřivy. Pak z hmoty utvoříme pomocí podložky roládu a vložíme ji do vymaštěného pekáčku a lehce jo potřeme bílkem,Pečeme při 200°C asi třičvrtě hodiny.

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři