Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

Bigoš

Zpět
  • Autor: martashi
  • Uživatelský recept
  • Porce: 6.00

Ingredience

Dochucovadla:

sůl,pepř,kmín mletý

Energetická hodnota celkem: 10480 kJ

Bílkoviny (g): 182, Tuky (g): 141, Sacharidy (g): 123, SAFA (g): 61, Cukry (g): 44, Vláknina (g): 52, Sůl (g): 12

Energetická hodnota na 1 porci: 1747 kJ

Bílkoviny (g): 30.3, Tuky (g): 23.5, Sacharidy (g): 20.5, SAFA (g): 10.2, Cukry (g): 7.3, Vláknina (g): 8.7, Sůl (g): 2

Postup přípravy

1. den se smaží maso a vaří zelí - zchladíme a pokračujeme 2. den tuto směs zahřejeme, dáme koření, houby sušené namočené a houby čerstvé, vše provaříme, zchladíme a necháme uležet do 3. den přidáme sůl, pepř, do večera necháme odležet, pět pokrm zchladíme a necháme do 4. dne pokrm necháme projít varem, přidáme klobásu a necháme zchladit do 5. dne pokrm uvedeme do varu, přidáme česnek a poslední složkou je majoránka. Nejlepší uskladnění bigose je v hliněném hrnci.

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři