Kategorie receptů
- Autor: martashi
- Doba přípravy (min.): 30
- Uživatelský recept
- Porce: 4.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Olej řepkový | 5 |
Hlíva ústřičná | 50 |
Cibule | 100 |
Paprika červená | 100 |
Hrášek sterilovaný průměr | 100 |
Kukuřice sterilovaná zlatá Bonduelle | 100 |
Rýže dlouhozrnná uvařená (nesolená) | 200 |
Kuřecí prsa bez kůže (syrová) | 200 |
Dochucovadla:
sůl, pepř, medvědí česnek,sušená hlíva ústřičná(mletá)
Energetická hodnota celkem: 3105 kJ
Bílkoviny (g): 63,
Tuky (g): 11,
Sacharidy (g): 96,
SAFA (g): 5,
Cukry (g): 18,
Vláknina (g): 18,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 776 kJ
Bílkoviny (g): 15.8, Tuky (g): 2.8, Sacharidy (g): 24, SAFA (g): 1.3, Cukry (g): 4.5, Vláknina (g): 4.5, Sůl (g): 0.3
Postup přípravy
Uvaříme rýži , přidáme uvařené kuřecí maso, sterilovanou kukuřici a hrášek bez nálevu, podušenou nakrájenou kapii a cibuli a dochutíme česnekem a kořením . Ve výsledku by rizoto mělo být pěkně sypké .
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.