Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

zapečený kel s mletým bravčovým mäsom

Zpět
  • Autor: shipka45
  • Doba přípravy (min.): 90
  • Uživatelský recept
  • Porce: 4.00

Ingredience

Dochucovadla:

soľ, korenie, rasca, červená paprika

Energetická hodnota celkem: 6664 kJ

Bílkoviny (g): 117, Tuky (g): 104, Sacharidy (g): 46, SAFA (g): 53, Cukry (g): 22, Vláknina (g): 19, Sůl (g): 4

Energetická hodnota na 1 porci: 1666 kJ

Bílkoviny (g): 29.3, Tuky (g): 26, Sacharidy (g): 11.5, SAFA (g): 13.3, Cukry (g): 5.5, Vláknina (g): 4.8, Sůl (g): 1

Postup přípravy

Na oleji orestujeme cibuľu, cesnak, feferonku podúsime a nakoniec pridám pokrájaný kel. Osolíme, okoreníme, podlejeme trošku vodu,udusíme do polomäkká a zložíme z sporáka. Mleté mäso samostatne tiež podusíme na cibuľke, cesnaku a feferonke, podlejeme trochu vody. Do vymastenej zapekacej misy vložíme 1/2 kelu, mäsovú hmotu a navrch druhu 1/2 kelu. Zalejeme smotanou v ktorej sme rozhabarkovali vajíčko, postrúhaný syr a zapekáme vo vyhriatej rúre 45´pri teplote 180°C.

Fotografie

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři